sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Kuulumisia sekä viime ratsastustunti

Moikka kaikille!

   Koko tämän ( arki ) viikon mulla oli Tet-harjoittelu, jonka suoritin Eläinlääkärillä. Oon ollu tosi väsyny kaiken uuden näkemisen ja oppimisen myötä. Tämän kuulumis-ja tuntipostauksenkin julkaisemisessa  kestänyt muutama päivä. ..
 
   Mainitsin hieman ensimmäisessä postauksessa tuosta uudesta tuttavuudesta. Kävin sitä viime viikolla kokeilemassa ja se heppa jolla menin ei ollut mieleinen, mutta ensi viikolla tod.näk. menen kokeilemaan tallilta yhtä toista. Katsotaan, että jos siitä tulisi pitkäaikainenkin kaveri.

   Sitten hypätään toiseen aiheeseen eli viime Ratsastustuntini ( 16.11 ) ,  jonka menin Kelmillä. Kelmi on suomenhevonen, herkkä ja reipas sekä tosi osaava. Menin Kelmillä ekaa kertaa kaksi vuotta sitten ja se tunti ei mennyt hyvin. Oon halunnu tosi pitkään kokeilla Kelmiä uudelleen ja vihdoin sen aika oli :)

     Aloitettiin tekemällä itsenäisesti kaikenlaisia kiemuroita. Itsellä meni melkein koko aika alkuverkkailusta jalustimien säätöön. Olin( samoin Kelmi ) lopulta niin turhautunut niihin et annoin vain olla. Ne sitten jäi itseni mielestä liian lyhyiksi :s 😬
     Seuraavaks otettiin kahdella pääty-ympyrällä verkkalaukat. Laukat suju suht hyvin.
     Seuraavaksi tehtiin sellaista tehtävää, että ensiksi tehtiin etuosakäännöksiä . Sitten pitkällä sivulla väistöä. En ole paljoa tuota etuosakäännöstä tehnyt, joten ne ei oikein onnistunut kun itse sähelsin.  Tehtiin lopuksi vielä laukassa puolirataleikkaata ja uralla jatkettiin vielä vastalaukkaa.
    Tunti omasta mielestä eI mennyt niin hyvin kuin olin  ajatellut, mutta Kelmistä, itse hevosesta jäi hyvä kuva ja mielelläni sillä joku toinenkin kerta menisin :)

C: Emma Taskinen 

   ~ Pahoittelut edelleen blogin keskeneräisyydestä... :s 

Ig: evenhevostelua

6 kommenttia:

  1. Siis missä olet käynyt kattomassa jotain hevosia? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Jyväskylän alueella sellanen yksäri tai yritystalli

      Poista
    3. Aaa joo, ajattelin kun näin jyväskylässä päin itsekkin asun :)

      Poista
  2. Tärppäskö vuokrahevonen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei valitettavasti, mutta uusia tuulia tulossa :)

      Poista