maanantai 7. marraskuuta 2016

Aloitetaan alusta...

Moikka kaikille!
 
      Kirjoittelin blogia suht aktiivisesti n. 1,5 vuoden ajan huhtikuun alkupuolelta ( 2015 ) - heinäkuun puoleen väliin ( 2016 ). En tiedä muistatteko vielä mun edellistä blogia ( Even hevospäiväkirja ), mutta tosiaan ajattelin aloittaa kokonaan alusta.  Uusi nimi, - osoite, - ulkoasu ja viikon päästä ehkä uusi tuttavuus :D Edelleen käyn LaKu Stallilla, mutta Seldalla lopetin elokuun ( 2016 ) alussa. Pääosin pituuteni vuoksi.
   
      Paljon on tapahtunut hepparintamalla loppukesän-syksyn aikana. Olen tutustunut uusiin tuttavuuksiin  sekä käynyt yhdet kisatkin Lakulla. Vaihdoin syksyn alusta HeC ryhmästä HeB ryhmään.
  
     Mitäs tässä vielä kertoisi... Miten kisat meni? Noh, menin Esko nimisellä hepalla Lakustallin kisoihin ja nämä oli ensimmäiset kisat Eskolla. Ei mitenkään hyvin mennyt, mutta uskon, että ensi kerralla menee paremmin. Ja nyt jatkossa tiedän miten Esko käyttäytyy kisoissa. Tosiaan Esko kielsi samalle esteellee kaksi kertaa ja sain hylätyn. Sain jatkaa vielä radan loppuun ja perusrata meni tosi hyvin!



     On tullut taas näiden pimeiden kausien aika ja tunnit on alettu pitää maneesissa, eikä tule enää hyviä kuvia... Yritän kirjoitella ja olla aktiivinen, mutta varautukaa, että tunti postauksiin tulee huonolaatuisia tai teebee kuvia :)

     En keksi enää mitään kirjoitettavaa. Katosotaan milloin seuraavan kerran kirjoittelen.


 
Ratsastusleiriltä kuvia

Ratsastusleirillä uusi tuttavuus, Macy


Ratsastusleirillä uusi tuttavuus, Lätty

Ratsastusleirillä Laurilla ekaa kertaa esteitä

Yksi uusista tuttavuuksista, Mamma , M

Pepillä ensimmäistä kertaa ilman satulaa

Eskolla esterataharjoituksissa 70cm



     Ulkoasu vielä kesken!
   
     Instagram: rideever 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti