keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Koulukiemuroita Valssilla

Moikka kaikille!
     Oli taas normaalisti Ratsastustunti, jonka menin Valssilla. Valssi on isohko, 175cm, puoliverinen. Rauhallinen, todella kiltti, laiskahko --> jos saa liikkumaan niin mukava ratsastaa :)
   
       Aloitettiin tekemällä kevyessä ravissa jokaisen sivun keskelle 10 metrin voltti. Muutaman minuutin päästä lisättiin tehtävään avotaivutus. Pitkän sivun voltin lopussa alettiin tekemään avoa suoraa uraa pitkin päätyyn. Eli tehtiin noin puolikas pitkäsivu avoa.
 
      Seuraavaksi tuli laukkatehtävän vuoro. Tultiin  harjoitusravissa keskihalkaisijalle ja suunnilleen kolmen metrin päästä halkaisijalla nostettiin laukka. Jos tultiin keskihalkaisijalle oikealta, nostettiin vasen laukka ja laukattiin halkaisija päättyyn ja käännyttiin vasemmalle.
     
      Laukoissa meinasi olla hieman tahmeutta, mutta laukat nousi ihan hyvin. Raveissa Valssi oli mukavan tuntuinen, rento ja letkeä, varsinkin lopussa :)

   



~ Onko postausideoita? :)   

Instagram: @rideever 

6 kommenttia:

  1. Onko sinulla lempi heppaa? Ja kiva postaus ♡♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja Lakustallilta Esteillä Esko on lemppari. Koulupuolella ei ole lempi heppaa, koska kaikki on siinä suht erilaisia :) Eskoa tulee näkemään varsinkin estevalmennus ja -kisapostauksissa :D

      Poista
  2. Tee postaus missä kerrot lempi tehtävistä ratsastustunneilla ja mitä haluaisit oppia seuraavaksi ?

    VastaaPoista
  3. Miten olisi postaus tavoitteistasi ratsastuksen osalta?

    VastaaPoista